Initiativ för för Nepal – idéerna flödar!

Initiativ för för Nepal – idéerna flödar!

Här i Sverige har uppfinningsrikedomen för att samla in pengar varit fantastisk, vi är helt överväldigade av alla initiativ! Helt spontant har det arrangerats yoga för Nepal, det har sålts allt från soffor, fioler och CDskivor, det har ordnat loppisar i både Stockholm och Malmö, byapub, växtauktion och lotterier på arbetsplatser. Bergundaskolan F-6 och Hovshagaskolan F-6 som är två av Tuki Nepals fadderskolor i Växjö har haft arrangemang som gett pengar till Nepal.2015-06-18_17-44-06

Den 28 maj öppnar en fotoutställning om Nepal av Erik Linander på Klockaregårdens trädgårdsgalleri i Ör utanför Växjö och mellan 6 – 12 juni det blir även en fotoutställning av Emma Rodling i Åre om Nepal. Och detta är bara några exempel!

I Tuki Nepals egen regi arrangerades i samarbete me d Kafé de Luxe en musikkväll där vi totalt samlade ihop över 30 000 kr genom inträde, gåvor etc. Vi tackar Sigrid Jessie Carstairs, Johan Holst & Fredrik Jonasson, Norrvidingespel och Helmer & Co. för musiken.

Initiativen fortsätter …… det kommer in fortfarande in pengar till Tuki Nepals arbete med att hjälpa och bygga upp de drabbade byarna i Nepal på BG 5698-1673 och alla initiativ att samla in pengar är välkomna – stora som små – tillsammans blir det mycket pengar!

2015-06-18_17-47-21